Slide background

Weboldal Manager

Legyen egy jó lapja

Nem szerepel jól az oldala, nem hozza a várt eredményeket? Akkor keressen minket bizalommal, tudjuk a megoldást.

elérhetőségeink

Slide background

Weboldal Manager

Legyen egy jó lapja

Nem szerepel jól az oldala, nem hozza a várt eredményeket? Akkor keressen minket bizalommal, tudjuk a megoldást.

elérhetőségeink

"legyen egy jó lapja"

Wordpress, Joomla, BuilderEngine, HTML weboldal készítés elérhető áron, karbantartás, felújítás cégeknek, vállalkozásoknak, szálláshelyeknek, Uniós pályázatokhoz.
akár a megrendelés napjára.

Az Ön sikere, a mi sikerünk is!

Tapasztalataink szerint sokan készítenek már weboldalakat, amik nem teljesen kész állapotban vannak és semmit se érnek. Szinte már mindennapos dolog, hogy olyanok keresnek, akiknek évek óta van működő weboldalaik, de semmilyen eredményt nem hoznak. A szomszéd összedobott valamit baráti áron.
Ismerünk sok weboldal készítőt, akik összeraknak oldalakat, de semmilyen eredményt nem produkál a megrendelőnek. Ők adják a legtöbb munkát nekünk (szerencsére). Legtöbb esetben már másnapra eredményt hoz az általunk kijavított, beoptimalizált oldal.

A megrendelők nem is sejtik, hogy miért nem hozza a várt eredményt. Legtöbb esetben nincsenek az oldalak beoptimalizálva, ami nagy hátrány a konkurenciákkal szemben.

Az emberek többsége a Google kereséseknél nem lép túl a második oldalra a keresőkben, így ha az Ön oldala nincs az első 10 között, szinte semmit se ér weboldala vagy rengeteget költ egyéb marketingre. Ha van már egy régi domain neve, akkor hamar az első 10 közé soroljuk oldalát, de egy új domain se okoz gondot.
Az általunk készített weboldalak nem csak számítógépen, hanem mobilokon és tableteken is elérhető lesz. Új oldalát beoptimalizáljuk, hogy megtalálható legyen a keresőkben, felárért az első 10 közé soroljuk rövid időn belül, ami nem lehetetlen.
Ezt sokan külön díjért vállalják, ha elvállalják. De tapasztalataink szerint, sokan még nem is értenek hozzá. Segítünk domaint és tárhelyet választani. Mi garantáljuk, hogy legkorábban 1 napon belül, már ott lesz a keresőkben új oldala lehet, hogy már az első tíz között bizonyos kulcsszavakra.
Utóbbi időben már bevált szokássá vált, hogy átadás követően, segítünk kampányindításokban is, ami nagy előny egy frissen iduló cég, vállalkozás számára.

Ha úgy gondolja, vállalkozása több esélyt érdemel, kérje segítségünket. Megvizsgáljuk régi oldalát vagy elkészítjük új profi weboldalát, amivel több sikert és bevételt szerezhet.

Profi weboldal készítés elérhető áron

Egyedi és igényes honlap és webshop készítés, korrekt árak. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező háttér.
Honlapkészítés egyedi igények szerint: egyedi dizájn, keresőbarát kialakítás. Weboldal készítés egyedi programozással vagy igény szerint.
Számos webmotort ismerünk és használunk: joomla, wordpress, BuilderEngine stb., de HTML oldalakkal is szívesen dolgozunk

Célunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű, egyben megfizethető szolgáltatást nyújtsunk.
Vállalkozások elsődleges online megjelenése az egyedi weboldal, ezért kialakítása kiemelten fontos marketing elem. Ebben nyújtunk segítséget egyedileg kialakított weboldalak készítésében, karbantartásával vagy beoptimalizálásával.

Online marketing szálláshelyek, vállalkozások részére

12 éves alapokkal vállaljuk szálláshelyek marketing tevékenységeit. Legyen az szálloda, apartman, apartmanház, panzió, motel, szabadidőközpont stb...
Ha úgy érzi, hogy nem elég hatékony vagy egyáltalán nem is végez marketing tevékenységeket csak közvetítőkön keresztül hirdet, tölti szálláshelyét, akkor próbáljon ki valami újat.
Teljes mértékben átvállaljuk szálláshelye marketing tevékenységét, Önnek csak a vendégeket kell fogadnia. Minden adminisztrációs feladatot átveszünk Öntől, legyen az a hirdető oldalak adminisztrációs feladata, előjegyzés kezelése.
Szálláshelyét feltöltjük a közvetítő oldalakra (szallas.hu, booking.com, stb.....) facebook, adwords kampányt indítunk és online felületen rögzítjük előjegyzésébe a foglalásokat.

Referenciáink
néhány referencia munkánk

Pro-Plast KftNyíradony
BCSMNIBékés – Csongrád Megyei Német Iskolaegyesület
Almásy ApartmanházApartman Gyulán
Arika ApartmanApartman Gyulán
Generálaszfaltaszfaltozás
Piknik ParkMezőberény
Titán Apartman GyulaApartman Gyulán
Négy Ász és Király Deluxe apartmanokApartman Gyulán
weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés:
weboldal készítés cégeknek, weboldal készítés szállodának, weboldal készítés apartmannak, weboldal készítés szálláshelynek, weboldal készítés árak, weboldal készítés program, weboldal készítés pályázathoz, weboldal készítés Úniós pályázathoz, Minőségi Weboldal Készítés, weboldal készítés garanciával, webárúház készítés, weblap készítés